Home Inapoi Adancime : Nivelul 1
Autor Mesaj
Romania.co.nz
Website : N/A
IORDACHE, Adrian - Dream of my life follow me in death
IORDACHE, Adrian - On February 5, 2004, aged 27 years, died while climbing Mt. Cook. Dearly loved son of Otilia-Elena (Brasov, Romania), student of mathematics at University of Illinois, Adrian will be missed by his many friends there and in Romania, and by Christchurch friends made during the past six months.

Donations to family can be made at any Westpac branch, account "Adrian". Memorial service noon on Sunday 15 February, at P.E.E.T.O., cnr Madras & Peterborough St, 2nd floor.

"Leagan de vis, ma leagana in moarte" (Dream of my life follow me in death!)  
Raspunde la mesaj
claudiabulzan
Website : N/A
Re: IORDACHE, Adrian - Dream of my life follow me in death
Contul deschis la orice filiala Westpac se numeste exact “Adrian Iordache Appeal”. Vestea mortii lui Adrian, ne-a luat prin surprindere (de parca am putea vreodata fi pregatiti pentru moarte) pe noi, romanii din Cristchurch care l-am cunoscut poate prea putin, pentru ca n-am avut destul timp pentru asta. Am aflat ca a venit in Noua Zeelanda cu gandul sa urce Mt. Cook, ca avea ca hobby muntele si ca era un pasionat alpinist. Ca s-a rupt gheata cu el pe ultima parte de traseu (Linda Glacier) la 30-40 min de varf, ca a incercat sa se agate ca sa opreasca alunecarea, ca s-a prabusit apoi intr-o prapastie. Restul, sunt crampeie de amintiri, care ne vin, flash-back, din memorie. Trei vorbe schimbate la ciocnirea unui pahar de vin in noaptea de Revelion, figura unui “urias bland si tacut” sprijinind cantul usii in fiecare duminica la savarsirea Sfintei Liturghii in sala din cladirea PEETO. Prezenta relativ tacuta si usor zambitoare la gratarele traditionale de vara, discutii referitoare la meciuri de tenis, de sah, de fotbal…

Ce a mai ramas? Cateva carti, o multime de poze, un bocanc si rama de la ochelarii de soare purtati in momentul accidentului-lucruri cu valoare sentimentala pentru o mama care a pierdut singurul copil. Si viata putea totusi sa curga linistit inainte….

Raspunde la mesaj